Gyógyító testmozgás professzionális szinten!

Gerincgyógyászat és sportrehabilitáció

+36 70 678 44 45  vagy

MozgásKlinika Budaörs – “Gyógyító testmozgás professzionális szinten!”

A MozgásKlinika franchise partnereként nyitottuk meg exkluzív mozgásterápiás rendelőnket Budaörsön!
A MozgásPiramis® kezelési koncepcióban lévő Medical Fitness és 
Sportrehabilitáció kap kiemelt szerepet Budaörsön, ahol párhuzamosan 3 terápiás teremben folyhatnak gyógytorna és manuálterápia kezelések.

Medical Fitness programunkat speciálisan képzett gyógytornászok vezetése által ajánljuk azoknak, akik újra sportolni szeretnének, fogyni szeretnének, de mozgásszervi panaszaik vannak, az állóképességükön szeretnének javítani, illetve az ülő munka káros hatásai ellen gyógyító testmozgással szeretnének tenni.

Sportrehabilitáció programunk ajánlott sportsérülés követően vagy műtét utáni rehabilitáció céljából. Sportspecifikus tréningek az alábbi sportok esetén kiegészítő edzésként vagy sportolás során fellépő fájdalom során ajánlott!
Semmelweis Logo Manuálterápia - Gyógytorna - Fizioterápia

Futball, futsal, squash, tenisz, futás, röplabda, kézilabda, vízilabda, golf stb. Speciális egyéni tréningjeink segítik a hobbi vagy élsportolót, hogy specifikusan tréningezzen és preventív jelleggel eddzen. A sportágakra jellemzőek bizonyos sérülések, mozgásszervi fájdalmak, túlterheltség, illetve izomegyensúly zavarok. Ezek sokszor korlátozzák a sportolót a fejlődésben.
A MozgásKlinika® programjaiknak köszönhetően manuálterápiával és sportspecifikus tréninggel megelőzhetők és kezelhetők ezek a tünetek. A MozgásKlinika Budaörs speciálisan felszerelt terápiás és fitness terme lehetőséget ad, hogy funkcionális gyakorlatokkal, agility és plyometrikus tréninggel, propriocepció fejlesztésével integrálja a sportolót az adott sportágba.

Várunk szeretettel, – “Tegyük meg együtt az első lépést a gyógyulásod felé!”

Messenger icon